Konfirmation handlar om tro, hopp och kärlek

Under konfirmandtiden får du tillfälle att lära känna dig själv och andra bättre. Men också grundläggande mänskliga frågor om vad som är ont och gott, kärlek, vänskap och meningen med livet. Vem är Jesus? Vad står Gud för? Vad betyder det idag?

“Det bästa med konfirmandtiden var att få nya vänner för livet”.

De flesta som blivit konfirmerade är helt överens; konfatiden innehåller roliga upplevelser och man får prata om det som verkligen betyder något.

I Nacka församling kan du välja mellan flera olika grupper – skidor på sportlovet, hemmagrupp i Älta eller kanske Assisi i Italien under påsken. På sommaren kan du åka till Gotland, utmana dig själv i äventyrsgruppen i Åre eller uppleva en äkta skärgårdssommar på Rögrund.

I alla våra grupper kommer du få upptäcka nya sidor hos dig själv, utforska egna tankar och reflektioner om Gud och få nya kompisar. Varmt välkommen som konfirmand i Nacka församling.

Anmäl dig redan nu – du kommer inte ångra dig!

Oavsett vilken grupp du väljer hoppas vi att du ska få en händelserik tid som du kommer att minnas länge. Konfirmandalternativen är populära och har ett begränsat antal platser, så anmäl dig från 1 juni.

Anmäl dig här