GLOBALA KONFIRMANDER - BERLIN

Globala konfirmander - Berlin

Världen är större än Nacka församling och Gud är större än vi kan ana. Med den utgångspunkten vill Globala konfirmander ta sig an konfirmandåret.

Globala konfirmander är gruppen för dig som inte är rädd för att tänka nya tankar och som vågar se styrkan i det globala. Vi har vår bas i Fisksätra kyrka och det är en central del för den här gruppen. Fisksätra kyrka är nämligen den fysiska platsen för Guds hus, ett samarbete mellan Svenska kyrkan Nacka församling, Stockholms katolska stift samt Muslimska föreningen i Nacka. Det är en plats där många olika tankar möts och där framtiden skapas. I den miljön vill vi ta oss an de stora frågorna. Vem eller vad är Gud? Vem, men också vad, är du?

Vi kommer också göra en resa till Berlin. Där ska vi bl.a. besöka Guds hus systerprojekt “House of One”. Det gör vi för att vi tror att mötet med andra är centralt när man ska förstå vem man själv är. Vi bor på ett stort internationellt ungdoms-hostel mitt i centrala Berlin.

Det finns inga förkunskapskrav för denna grupp, men vi vill att du ska känna dig redo att anta utmaningen som Berlinresan innebär. Dessutom vill vi att du är nyfiken på andra människor, samt att upptäcka det djup du redan bär inom dig. Detta blir ett år som du sent ska glömma. Välkommen!

Vi träffas en söndag i månaden med start i januari 2023. Vi har uppehåll under sommaren och fortsätter träffarna i höst. V 44 2023 reser vi till Berlin. Konfirmationen äger rum i Fisksätra kyrka.

Om

  • Plats: Fisksätra kyrka
  • Start: 15 januari 2023 kl. 16.00
  • Tid: En söndag i månaden fram till höstlovet 2023, med uppehåll under sommarlovet
  • Läger: Berlin höstlovet 2023
  • Konfirmation: November 2023
  • Avgift: ingen
  • Kontakt: Erik Linde

Gruppen har startat!

Men vi tar fortfarande in fler anmälningar. För att anmäla dig kontakta Erik Linde, [email protected]